Algemeen

Bij het nemen van belangrijke beslissingen, in veranderende levenssituaties en/of in moeilijke tijden kan er behoefte bestaan aan een luisterend oor en een goed gesprek. Steun van vertrouwde mensen in de eigen omgeving kan niet altijd de gewenste uitkomst bieden. Deskundige hulp is dan een optie.

Bij "Het Venster" kunt u terecht voor hulpverlening bij problemen in de persoonlijke sfeer en in relaties, zoals het omgaan met problemen op het gebied van identiteit, onderlinge communicatie, problemen op het werk, geloofs- en levensvragen, omgaan met schuld- en angstgevoelens, eenzaamheid, depressie, rouw- en traumaverwerking en seksuele intimidatie of misbruik.
In gesprekken met uw begeleidster probeert u samen de problemen helder te krijgen en zicht te ontwikkelen hoe deze opgelost of gehanteerd kunnen worden.

Het Venster biedt hulpverlening vanuit christelijk perspectief, dit betekent dat in de hulpverlening van bijbelse normen en waarden wordt uitgegaan en er is ruimte in de gesprekken voor (persoonlijk) gebed